Denne uken presenterer Maarud sitt nye potetgull Håndverkschips. Potetgullet skiller seg fra vanlig potetgull med at det er «kettle»-potetgull, altså kjelekokt.

- Selv om vi har laget potetgull siden 1936, har vi aldri tidligere brukt så lang tid på å komme frem til et produkt. Og sjelden har vi vært så fornøyde med resultatet, sier prosjektleder i Maarud, Annette Eidesen.

Det er reklamebyrået The Oslo Company som har utviklet det kreative konseptet og den medfølgende kampanjen.

- Briefen til The Oslo Company var at vi ønsket at produktet skulle svare for seg selv, med råvarene og håndverket i fokus. Det har de levert på, og vi har jobbet tett sammen med et utrolig dyktig og dedikert team som har skjønt vårt behov gjennom hele prosessen, sier markedsansvarlig i Maarud, Cathrine Moksnes.

Se den nye reklamefilmen her:


- Godt håndverk i alle ledd
The Oslo Company har jobbet med Maarud i om lag fire år. Kreatør Josephine Berntzen forteller at det var litt ekstra stas å jobbe med akkurat denne kampanjen.

- Det ekstra stas å jobbe med et produkt som kunden er skikkelig stolt av. Det er jo ingen tvil om at det ligger godt håndverk i alle ledd. Det føltes derfor helt riktig å nerde skikkelig på reisen fra potet til produkt, sier Berntzen.

Les også: Blåser nytt liv i gammelt Maarud-slagord: - Tror mange vil kjenne seg igjen

- En perfekt match
Den nye reklamefilmen er produsert av Flambert, med Kaja Rambæk som produsent og Henrik Henriksen på regi.

- Flambert har produsert en vakker film hvor råvarene virkelig spiller hovedrollen. Henrik sitt øye for detaljer skinner gjennom i hvert millisekund, roser Moksnes.

- Det vi har gjort sammen med The Oslo Company og Flambert tidligere har skilt seg ut i tester ved at målgruppa faktisk ser hele reklamefilmen. Det er noe man sjelden opplever i dag, så for oss er det et tegn på at de kan håndverket, og dermed var en perfekt match for vår Håndverkschips, sier Moksnes.

The Oslo Company har, i tillegg til Maarud, blant annet NorgesEnergi, Dominos og Rema1000 på kundelisten.