Arnfinn og Arnhild gjorde sin reklamedebut sammen med resten av Telenor-familien i 2015. Nå er de aktuelle i en helt ny reklamefilm for teleselskapet, og denne gangen er det 5G som redder familien når nøden er størst.Telenor har aldri tidligere hatt et reklamekonsept gående over så lang tid, bekrefter leder for markedskommunikasjon, Thomas Barre, overfor Kampanje.

- Telenor-familien har etablert seg som solide «brand assets» for oss. De skaper fantastiske resultater på alle parametere vi tester på, som oppmerksomhet og avsenderidentitet, sier Barre.Han tør ikke spå hvor lenge konseptet vil vare, men forteller at det avhenger av at resultatene fortsatt er gode og at de finner nye historier å fortelle om familien.- Det sitter langt inne å bytte det ut. Så lenge folk vil ha mer, så står vi i det.

- Spennende og koselig
Det er som vanlig reklamebyrået Pol som står bak kampanjen.

- Det er spennende, og faktisk litt koselig, å jobbe med et konsept som har vart så lenge. Utfordringen er selvfølgelig å skulle lage noe nytt i et konsept der rollefigurene er satt, og karakterene er så tydelige. Men heldigvis finnes det vel ikke noe som er mer relevant enn at mobiltelefonen løser både små og store problemer i hverdagen. Og så er det jo flaks for oss at Arnhild og Arnfinn viser seg å ha fått et eksepsjonelt talentfullt barn, sier teamet hos Pol.

Det har bestått av kreatørene Janne Brenda Lysø og Christian Lauritzen, prosjektleder Hege Johannessen, planner Simon Karlsson, designer Andrea Engum og rådgiver Therese Becke.

Hverdagslig 5G-kommunikasjonI den nye reklamefilmen blir en videosamtale gjennom 5G-nettet fra Telenor løsningen når Arnhild ikke rekker frem til datterens skolefremvisning i tide. Tidligere har Telenors kommunikasjon lent seg på mer oppsiktsvekkende eksempler på 5G-teknologi, som å spille bordtennis med noen som befinner seg et helt annet sted i landet.- Er dette et svar på Ice som i sin nye kampanje gjør narr av konkurrentenes 5G-kommunikasjon?- Nei, dette er en del av kommunikasjonsstrategien vår hvor vi først har fokusert på å bygge oppmerksomhet og fremtidsoptimisme rundt hva 5G-teknologien vil gjøre for oss som privatpersoner, bedrifter og samfunnet som sådan, før vi vender fokuset mot hva folk vil bruke mobilnettet til på privatbasis. Det er ikke dermed sagt at vi ikke vil ha fokus på innovasjoner og nye muligheter også i uttakene fremover, sier Thomas Barre.Henter frem Alicia Keys-hit
Det er den ti år gamle moderne klassikeren «Girl on Fire» av Alicia Keys som utgjør lydsporet i den nye reklamefilmen.
- Hvordan kom dere frem til å bruke akkurat denne låten?- Det er drevet frem at Pol. De hadde flere forskjellige låter, men denne kom ganske tidlig frem, og så ble det en diskusjon med rettighetshavere om å få lov til å bruke den og til en pris vi kunne akseptere.- Hvor mye koster det?- Det kommenterer vi ikke.

Filmen er produsert av Einar Film med John Andreas Andersen på regi.