Mediebyrået Tre Kronor så dagens lys i 2007, men fjor ble det svenske selskapet kjøpt opp av digitalbyrået Making Science Company. Med ny eier, er byrået som flere ganger har blitt kåret til «Årets mediebyrå» på det svenske markedet, klare for å etablere seg i Norge.  

Ina Iversen er den som skal lede det norske kontoret. Hun har lang fartstid i bransjen og har jobbet mange år i byråbransjen i Stockholm. I tillegg har hun jobbet lenge med internasjonale kunder for Omnicom Media Group i London før hun i 2019 kom til Omnicom i Norge for å ta seg av satsingen på e-handel. 

- Det er en stor ære å få muligheten til å bygge opp Tre Kronor Media i det norske markedet. Etter mange år i Stockholm har jeg alltid hatt et godt øye til mediebyrået, som har et veldig godt rykte i det svenske markedet. Det er fantastisk å få jobbe med så mange intelligente og hyggelige mennesker i Norden og ikke minst globalt med Making Science. Tre Kronor Media har gjort en utrolig bra jobb når det kommer til å bygge en profesjonell og nær relasjon med våre kunder, og målet er at dette skal vi få til i Norge også, sier hun. 

Les også:  Omnicom henter fra Telenor og utlandet – skal bli bedre på digitale kundereiser og e-handel

Administrerende direktør og medgründer i Making Science Company, José Antonio Martinez Aguilar beskriver Norden som et viktig strategisk marked.

- Siden vi ble slått sammen med Tre Kronor Media har vi hatt stor suksess i Sverige og Danmark. En etablering i Norge gir oss nye muligheter til å styrke vår posisjonering som ledende innen digital markedsføring og annonseteknologi i regionen, sier han. 

Administrerende direktør og grunnlegger av Tre Kronor Media, Niclas Fröberg er også positiv til ekspansjonen. 

- For oss betyr dette en mulighet til å styrke vårt nordiske tilbud. Vi kan nå fortsette vår suksess som et fullservice mediebyrå i det nordiske markedet, understreker han.

Tre Kronor Media jobber i dag med en rekke nordiske kunder som BMW/Mini, DeLonghi, Weber, Lyko og Skistar på det norske markedet. Her samarbeider de med Flokk Media som de for øvrig vil sitte sammen med i Oslo.

Samarbeidet vil fortsette selv etter at Tre Kronor Media har etablert seg i Norge.

Les også: Byrågründere tredobler omsetningen – i år sikter de mot 120 millioner kroner

Ny byrå-duo:

Aadministrerende direktør og grunnlegger av Tre Kronor Media, Niclas Fröberg. sammen med Ina Iversen.