Millum er et innkjøpssystem for storhusholdning, deriblant restauranter, hoteller og kantiner. Gjennom deres nyeste kampanje og reklamefilm vil Millum bidra til å øke bevisstheten rundt hvor viktig det er å ha kontroll på innkjøpene for drive en vellykket storhusholdning.

- Vi vet at det er en tøff og hektisk hverdag for alle som jobber i denne bransjen, og vi ønsker å anerkjenne og vise at vi ser alt arbeidet som legges ned for at gjestene skal trives. Horn & Co tok utfordringen med å hjelpe oss med å løfte vår kommunikasjon enda ett hakk på veien mot å bli Nordens største, sier markedssjef i Millum, Tiril Zelow Bliksmark.

Se reklamefilmen her:


En av byråets største jobber

Det er byrået Horn & Co som står bak kampanjen. Byrået som ble etablert for om lag tre år siden forteller at det er en av de største jobbene de noensinne har gjort. De benyttet seg av nettverkspartner Joon Brandt på prosjektet.

- Vi har vært involvert og fått godt innsyn i hvor omfattende og krevende det er å lage en slik film, og setter stor pris på samarbeidet med både Horn & Co og Joon Brandt. Vi har vært heldige som har jobbet med en så dyktig regissør. Det har vært utrolig morsomt og lærerik, sier Zelow Bliksmark.

Brandt har blant annet Porsche, DNB og Friele på kundelisten. Gründer og daglig leder i Horn & Co, Fredrik Horn, er meget godt fornøyd med samarbeid med både Millum og Joon Brandt.

- Det har vært både utfordrende og gøy å jobbe frem ideen og konseptet til denne filmen. Vi har blitt enda bedre kjent med Millum og alt innkjøpssystemet kan gjøre for hoteller, restauranter og kantiner. Jeg vil også fremheve viljen til å samarbeide fra Millum sin side. De har vært fantastiske og vist tillit. Filmen hadde aldri blitt som den har blitt uten Millums evne til å lytte og utfordre, sier Horn.

Handlet for ti milliarder
Reklamefilmen, som har fått navnet «En annen virkelighet» skal vises både på Millums nettside og i sosiale medier.

- Utviklingsprosessen var en glede å være en del av, takket være den fantastiske gjengen. Byrået og kunden ga spillerom for kreativitet, de var med hele veien og vi spilte hverandre gode. Den visuelle fortellerstilen som ble valgt passer meg godt og jeg synes den skiller seg ut fra mengden, samt tydeliggjør budskapet for denne filmen, sier Joon Brandt.

Millum feiret i fjor 20-års jubileum. Selskapet er etablert i hele Skandinavia og forteller i en pressemelding at det ble handlet for nærmere ti milliarder kroner gjennom deres systemer i 2022. Selskapet har ambisjoner om å bli Nordens største innkjøpssystem for storhusholdning.