Det lille reklamebyrået Heisholt Inc, med sine to faste ansatte, har blitt medlem av det internasjonale byrånettverket for uavhengige byråer, ICOM.

De har fra før av over 70 medlemmer i mer enn 50 land. Ifølge kreativ leder og grunnlegger, Erik Heisholt, blir de nettverkets minste medlem hittil.
 
- ICOM-nettverket passer oss ypperlig. Vårt lille byrå er basert på tett og åpent samarbeid og diskusjon med våre oppdragsgivere, og vår enkle «Think inside the box»-filosofi får mange annonsører til å puste lettet ut og skaper en kreativ energi og inspirasjon som er fantastisk, sier han.

Heisholt gjorde seg kjent for de andre medlemmene i nettverket da han holdt et foredrag om filosofien på en samling i regi av ICOM i 2021.

- Vi var på utkikk etter å øke vårt kreative tilbud i nettverket, og Heisholt Inc. svarte til alt vi så etter, og mer til. Erik Heisholts kreative tilnærming, og hans imponerende «track record» er noe hele nettverket vil nyte godt av både som helhet, og individuelle medlemsbyråer. Hans «Think inside the box»-foredrag demonstrerte hva kreativitet egentlig dreier seg om bedre og mer inspirerende enn noen annet jeg har sett, sier Emma Keenan, Executive Director for ICOM, i en pressemelding.
 
Nå gleder Heisholt-gründeren seg til å jobbe med byråer som Rethink i Canada, Fitzroy i Nederland og Darwin & Verne i Spania.

- Vi benytter vårt store nettverk i inn og utland til å lage unike arbeidsgrupper for hvert unike oppdrag, som representerer mangfold og unik kreativitet. Nå har vi et et enormt stort og dyktig internasjonalt nettverk i ryggen i tillegg, noe som gjør at vi kan ta enda større oppdrag, og jobbe enda mer internasjonalt, sier han.