Yvonne Sollihagen kommer fra Try reklamebyrå der hun har jobbet som prosjektleder de siste tre årene. Hun blir kundeansvarlig i Tante Randi. Det melder reklamebyrået i en pressemelding tirsdag denne uken.

- Hos oss er prosjektledere kundeansvarlige. Vi har ingen rådgivere, her må alle rådgi på sin spisskompetanse, og en prosjektleder sin kompetanse er å drifte prosjekter, sikre premisser og forankring - alt dette fører til at man er stadig i kontakt med kunder og samarbeidstanter. Da er man ansvarlig for at kundeforholdet blir ivaretatt på en god måte, altså «kundeansvarlig», sier kreativ leder Tore Woll i meldingen.

Sollihagen har jobbet både hos Pol og Try, og har lang erfaring med «Fast-moving consumer goods»-kunder som blant annet Grandiosa, Fjordland og Møllers Tran, men også kunder som Skoda, Statens vegvesen og Regnskogsfondet.

Før det kom Sollihagen fra Centerteam og Redink. Med Sollihagen på plass teller byrået nå 15 ansatte.

- Etter flere veldig fine og lærerike år i Try, ser jeg frem til å ta plass rundt middagsbordet hos Tante Randi. Jeg har fulgt med på byråets utvikling siden oppstart og det kjennes ut som en veldig god match, både med tanke på kultur, prosjekter og ambisjoner for fremtiden. Tantene er ikke minst en utrolig dyktig og hyggelig gjeng som jeg gleder meg til å bli mye bedre kjent med, sier Sollihagen i meldingen.