Etter at Farmasiet og Boots skapte litt liv og røre i reklamebransjen med sine siste reklamefilmer som ble lansert rett før jul, er det nå Apotek 1s tur til å engasjere seerne. Men i motsetning til humor og stikk til konkurrenten, er det mer harmoni i den nye Apotek 1-filmnen.  I stedet ønsker kjeden å vise at de er til stede for ulike mennesker med forskjellige behov.

- Vi mener at nærhet og tilstedeværelse fortsatt er viktig i en stadig mer digital verden, og at man hos Apotek 1 møter nettopp dette både i fysisk apotek og i digitale kanaler, sier Lise Østlund, direktør for marked og kundeinnsikt i Apotek 1 Gruppen

Apotek 1-kjeden har 455 fysiske apotek over hele landet, men ønsker å fortelle at de er like tilgjengelige på nett med mer enn bare produkter

I reklamefilmen kan seerne få med seg at farmasøyten sier «på ditt aller mest usikre betyr det kanskje alt at jeg står her». I filmen ser man en ung gutt som chatter med en farmasøyt på nett, og senere en rask levering med apotekvarer på døra.

Les også:  Farmasiet får reklamerefs: - Fremstilles som ufyselige, uhøflige og ufølsomme

Her kan du se den nye reklamefilmen til Apotek 1

For Apotek 1 er opptatt av å være til stede der folk er, også digitalt.

- Dette er helt i kjernen av vår merkevareposisjon.  Vi mener sømløse kundereiser på tvers av kanaler er viktig for å bidra til en enklere helsehverdag. Og vår visjon er å være verdens beste apotek der vi er, enten det er i våre 455 apotek eller på apotek1.no, sier Østlund.

Reklamebyrået Los & Co står bak konseptet, mens One Big Happy Family har produsert filmen, som skal gå på TV samt i sosiale og digitale medier

- Det er innsikten om at vi mennesker trenger nærheten og tryggheten som et apotek gir som ligger til grunn for konseptet. Vi ønsket å få frem hvilken rolle Apotek 1 har i et lokalsamfunn og hva det betyr å ha muligheten til å møte et kompetent menneske, enten fysisk eller digitalt, når man har det vondt eller ikke helt vet hva man skal gjøre, sier Alexander Blomquist fra Los & Co.

Markedsdirektør:

Lise Østlund, direktør for marked og kundeinnsikt i Apotek 1 Gruppen, sier hun er opptatt av å være til stede der folk er, også digitalt.