Reklamebyrået Schjærven har vært ute på jobbmarkedet og hentet inn en ny rådgiver. Han heter Sverre Midttun og kommer fra konkurrenten Per Høj.

- I takt med nye kunder, økende oppdragsmengde og større trykk, henter Schjærven inn Sverre Midttun som rådgiver. Han er en meget kompetent rådgiver med kreativitet som bærebjelke, sier leder for rådgiverne i Schjærven, Knut Røse, til Kampanje.

Han sier at byrået opplever at etterspørselen etter «helhetlige leveranser er mer aktuelt enn noensinne.»

- Vi jobber hele tiden for å utvikle våre unike løsninger og kompetanse. Sverre Midttun har nettopp den sterke kreative kraften og kompetansen som vil komme kundene våre til gode. I en periode har vi sett et behov for å styrke oss ytterligere mot kreasjon på kreativitet, også i rådgiverapparatet, og etter lengre tids beiling klarte vi endelig å lokke til oss Sverre, sier leder for rådgiverne Knut Røse til Kampanje.

Sverre Midttun har foruten Per Høj også jobbet i forløper til Per Høj, Saatchi & Saatchi, og før det McCann.

- Kreativitet og lang erfaring med å drive salg er en unik kombinasjon. Vi bygger merkevarer på lang sikt og selger varer konverter på kort sikt. Det er jo det som er «salg kan kjøpes». Det ble derfor enkelt å si ja når en aktør som Schjærven skal satse hardt og banker på døren min, sier Sverre Middtun.