Geely Auto Group er kanskje ikke det mest kjente navnet for bilkundene, men nå får reklamebyrået WAL anledning til å gjøre den kinesisk-eide merkevaren mer kjent på det norske markedet. Selskapet står bak både Volvo, Polestar og Lotus i tillegg til Geely. Markedssjefen for importselskapet Autoindustri, Yara Salameh, er godt fornøyd med samarbeidet så langt.

- Vi kjenner litt til WAL fra tidligere og vet at det er en kreativ gjeng som får ting til å skje. Vi er avhengig av en partner som skjønner bilbransjen, og som også forstår både strategi og taktikkeri, det har vi allerede fått bekreftet at Wal gjør, sier Salameh.

Geely Auto Group, som også administrerer merkevarene Volvo og Polestar tar Geely-merkevaren sin til Norge. De har valgt WAL til å hjelpe med både reklameutvikling og mediekjøp.

- Det at vi er første land i Europa som får Geely Geometry C til Norge er vi veldig fornøyd med. Vi har store ambisjoner for merket og gleder oss til å få de første bilene på veien, sier administrerende direktør i Autoindustri, Christian Stenbo.

Byråleder Herman Stormyr i WAL er veldig glad for å ha Geely om bord og gleder seg til «å hjelpe Geely med lansering av merke og første bil».

- De er en kompetent gjeng som jeg allerede opplever et svært godt samarbeid med. Ikke minst har de tro på å tenke litt annerledes for å stå ut og skape oppmerksomhet, sier han.

Men det er ikke bare reklame WAL skal bistå med. Byrået får også muligheten til å ta seg av mediekjøpene.

- Flere og flere kunder velger å legge både reklame- og mediebiten hos oss, og det er smart om jeg får si det selv, da får de optimalisering på sekundet og en enda «tightere» rigg med færre holdepunkter og mer effektiv utnytelse av reklame- og mediepengene sine, sier hun.