Hjemleveringstjenesten Oda har brukt det siste året på å kommunisere pris i direkte konkurranse med landets lavpriskjedere. Nå bygger denvidere på sitt «Sånn»-konsept ved å trekke frem fordelene med å handle dagligvarer fra sin egen stue

- Nå er ikke vi helt upartiske, men at det er enkelte fordeler med å slippe å gå innom butikken, iallfall innimellom, tror vi de fleste kan være enige om, sier teamet bak kampanjen i reklamebyrået Pol, som har bestått av kreatørene Thorbjørn Ruud og Robert Radoli.

Kavar Singh fra Aparent har stått for regien av reklamefilmene, mens Verdens Sterkeste Mann har stått bak produksjonen av radiospottene. Sistnevnte består av «Odas butikktrafikkmeldinger» der lytterne får servert rapporter fra vanlige matbutikker om hindringer man møter på der.

Les også: Oda kaster seg inn i lavpriskrigen: - Første matbutikk på 17 år som utfordrer kjedegigantene

Kampanjen går på TV, online video, radio og utendørs. 

Se to av reklamefilmene her: