Liwlig Group kjøpte i august i år alle aksjene i den norske 6. Sans Gruppen, og i dag ble det klart at også det danske selskapet Welcome blir en del av Nordens største eventkonsern.

Dermed eier Liwlig et eventbyrå i både Norge, Sverige, Finland og Danmark.

- Det er utrolig hyggelig å dele denne nyheten og at vi endelig kan kalle Liwlig et ordentlig nordisk eventkonsern. Welcome er en meget dyktig gjeng som vil løfte Liwlig og gjøre at vi kan levere enda mer komplette og skreddersydde eventleveranser for våre kunder i Norden og globalt, sier Per Morten Bergh, administrerende direktør i 6. Sans i en melding. 

Les også: Selger eventbyrået 6. Sans til Nordens største eventaktør

Welcome i Danmark hadde i 2022 en omsetning på i underkant av 70 millioner norske kroner og dermed sikter Liwlig-gruppen seg inn på én milliard norske kroner i omsetning i budsjettet for 2023.

- Vi er utrolig glade for å kunne dele nyheten om denne fantastiske milepælen. Welcome passer perfekt inn i Liwlig, og vil være med på å styrke hele gruppen, spesielt vår tilstedeværelse i det danske markedet, sier Timo Alto, administrerende direktør i Liwlig.

Liwlig består av Tapaus i Finland, EventyrNineyards i Sverige, 6. Sans i Norge og nå Welcome i Danmark.  Med en omsetning på nærmere 800 millioner norske kroner i 2022 er Liwlig Nordens største eventkonsern.

Selskapet har 260 ansatte og produserer årlig om lag 1000 events i cirka 50 land.