Onsdag hadde Rema 1000 premiere på sin nye julereklame. Filmen er høyaktuell i disse tider med mange utfordringer på globalt som eksempelvis krigen i Ukraina, tørke i Europa, inflasjon og prisøkninger.

- Det har vært nok å huffe seg over den siste tiden, så nå tror jeg vi alle trenger litt koselig julestemning og litt «ho ho ho». Rema 1000 kan ikke løse alle problemer, men vi ønsker å tilby smakfull julemat til laveste pris. Vi håper å kunne bidra til høytidsstemning i så mange norske hjem som mulig, sier markedssjef i Rema 1000, Karine Glømmi Johannesen.

- Vi følte at vi ikke kunne ignorere den generelle stemningen i samfunnet for tiden, samtidig så tror vi folk vil skifte litt fokus til de nære tingene i desember, spesielt når lukten av ribbe fyller stua, legger markedssjefen til.

Det er Rolf Just Nilsen, som med sin vise «Julekveld i skogen», som synger julen inn for Rema 1000 i år. 

- Låta har et budskap som oppleves veldig relevant i dag, tross sin alder. Når vi samler oss rundt bordet med de som betyr mest, da blir det jul allikevel, sier Try-kreatørene Marcus Hassel og Torkel Skjolden.

Det er reklamebyrået Try som står bak kampanjen. Reklamefilmen er utviklet av Try og produksjonsselskapet Einar Film med Aksel Hennie på regi.

Se julefilmen her: