I august lanserte Finn og reklamebyrået Morgenstern tjenesten «Fiks ferdig meldingsfri handel». Nå fortsetter kampanjen med egne julefilmer. 

- Sist var vi veldig ærlige om hvor frustrerende det kan være å handle på Finn. Misforståelser, pruting og folk som etter mye om og men ikke dukker opp. Det slo såpass godt an i Sveio og omegn at vi bestemte oss for å lage flere filmer til årets julekampanje, sier kreatørene Anders Muurman Holm og Sebastian Prestø i Morgenstern, som også har hatt regi. 

Tjenesten «Fiks ferdig» har ifølge Finn og Morgenstern på kort tid oppnådd veldig høy kjennskap og bruk. Reklamefilmene, som skilte seg ut i Reklamebørsen som suverent best likte film i august, har bidratt til dette.

Nå tror markedssjefen i Finn, Hanne Lill Johnsen, at enda flere vi lhandle årets julegaver på Finn. 

- De siste årene har vi jobbet konsekvent med å oppmuntre og motivere flere til å gi og få brukte julegaver. Da er det ekstra stas at vår ferske undersøkelse viser at flere enn noensinne er positive til brukte gaver. Kombinert med økte levekostnader og en tjeneste som gjør det enda lettere å gjøre årets julegavehandel på Finn, ligger alt til rette for rekordmange brukte julegaver under trærne i år, sier hun. 

Filmene er produsert av Morgenstern og spilt inn på Tveita i Oslo. Hele 1500 julenisser skal ha blitt tatt i bruk under innspillingen.