Tidligere i år lanserte Ice og reklamebyrået Nord DDB en ny kampanje som viser hvor galt det kan gå når en godt voksen markedsavdeling sikter seg inn mot generasjon Z.

Resultatet ble en såpass stor suksess at mobiloperatøren har fått produsert et knippe oppfølgerfilmer som har premiere tirsdag 29. november.

Les også: Emoji-trøbbel for Ice i ny ungdomskampanje: - Tror det ligger en sannhet i filmene

- Utfordringene med å snakke på de unges premisser er de samme som i sommer, og med bakgrunn i hvor godt filmene ble mottatt, ønsket vi å utvide universet og underholde de unge med flere filmer der vi er ærlige på at vi ikke kan alt om de unge, men at vi forstår det som er viktigst at en mobiloperatør forstår - og det er å tilby mye data til lav pris. Og jeg er helt overbevist om at flere merkevarer enn oss hadde hatt godt av å innta en solid dose selvironi i dialogen med de unge, sier markedsssjef Jannicken Lampe i Ice.

Rådgiver i Nord DDB, Thomas Olsson, forteller at var det en takknemlig oppgave å videreutvikle konseptet.

- I forrige runde gikk vi inn med en hypotese om at det både er vanlig at merkevarer ikke forstår seg på den målgruppa de skal snakke til og at det at en merkevare er selvironiske slettes ikke er noe som skader den. Resultatene etter at vi gikk på med Ice Ung i sommer har vist nettopp det; de unge opplever at det er noe genuint og ærlig med kampanjebudskapet, og det er et veldig godt utgangspunkt for en oppfølger, sier han.

Filmene er produsert av Fus! og Halvor Lid og regissert av Morten Borgestad.