Sølvmikken-juryen har kåret sin favorittradiokampanje for oktober og den fant juryen i et svært godt, etablert radiokonsept. Produksjonsbyrået Både Og og skuespiller Fridtjov Såheim er enda en gang ute med noen tøffe radiospotter for produsenten av arbeidsklær, Blåkläde, og som så ofte før gir det uttelling i Sølvmikken, denne gangen ved å gå helt til topps i radioreklamekonkurransen.

- De holder virkelig koken borte i radioavdelingen til Blåkläder og har havnet på sølvmikkpallen jevnt og trutt siden 2011. Igjen klarer de å fornye seg uten å miste form og tone og denne gangen maler de et vakkert bilde av en høstjakt hvor psychorypene ligger på lur, før en machotur til Sydpolen tar en uventet og mykere retning. Vi gratulerer, heter det fra juryen.

Det er det kreative teamet Eskil Paus, Joachim Sandvik og Kristine Riis hos Både Og som står bak spottene, mens det øvrige teamet består av konsulent Ola-Per Ekblom og prosjektlederne Elisabeth Andonov og Mie Sten.

- Oi jula kom tidlig i år! Kjempegøy. Jeg holdt på å ramle ned fra månen, trodde jeg hadde glemt en innspilling, jeg, når de kom hit og fortalte det, jeg har ikke fått diplom siden håndballturnering på barneskolen, sier Riis som er med å vinne sin første sølvmikk.

En radiokampanje fra Tørn, en forhandler av overskuddsvarer fra byggevarebutikker, havnet på andreplassen og den var det reklamebyrået Morgenstern som stod bak, mens tredjeplassen i oktober gikk til Godt Levert og Nord DDB.

Morgenstern var også vinner av sist måneds Sølvmikk med sin kampanje for VG.

Sølvmikken premierer den beste radioreklamen, og er en utmerkelse som deles ut av P4, Bauer Media og Kreativt Forum hver måned. Her kan du høre reklamespottene som gikk til topps sist måned.