Kristiansand-byrået S & B-N ble startet opp i 2013 av Christian Bråthen-Nordland og Jostein Syvertsen og har flere av Sørlandets mest kjente merkevarer på kundelisten.

- Vi er et byrå som jobber tett på, langsiktig og helhetlig, lokalt, nasjonalt og internasjonalt, med kunder som Hennig-Olsen, Dyreparken og Blå Kors. Dette har skapt gode resultater både for merkevare og byrå, sier de to byrå-gründerne Syvertsen og Bråthen-Nordland.

Nå tar de og gjør et løft og henter inn ytterligere forsterkninger i Simon Samdal, som tar på seg jobben som ny daglig leder i byrået og Chris Thomas Johansen som er ansatt som produsent og filmfotograf.

- Vi er godt rigget med ulike talenter i S & B-N som dekker kundenes behov, men nå ønsker vi også å ha film og foto som en del av teamet. Økende pågang fra kundene gjør at vi nå velger å dyrke det kreative og strategiske teamet ytterligere, samt får egen filmfotograf på huset, sier Syvertsen.

S & B-N hadde i fjor en omsetning på 15,7 millioner kroner og landet et overskudd før skatt på snaue 2,4 millioner kroner. 

- Råere enn Pennywise
Simon Samdal er 29 år og kommer til S & B-N fra Nordisk Film Shortcut i Oslo der han har hatt stillingen «Head of Commercial» i selskapet. Han har jobbet med merkevarer som DNB, Norges sjømatråd, McDonalds og Telenor i tett samarbeid med produksjonsselskaper og reklame- og mediebyråer.

-  Siden 2017 har jeg vært involvert i over 400 reklameproduksjoner, både for store og små produksjonsselskaper, reklamebyråer, mediebyråer og sluttkunder. S & B-N er et miljø jeg har jobbet med flere ganger, og som jeg har bitt meg merke i. De leverer alltid på veldig høyt nivå, og har en «it-faktor» som er råere enn Pennywise (karakter i skrekkfilmen «It», red.anm.), sier Samdal.

Christian Bråthen-Nordland sier den nye daglige lederen «er en blid og omgjengelig fagnerd som har gode lederegenskaper og er flink til å se mennesker og deres behov.»

- Med han som daglig leder sikrer vi oss enda en viktig brikke for byråets utvikling. Man må være litt potet for å jobbe hos oss, og det er Simon definitivt. Han kan alt fra å klippe film til å sette på en LP-plate, sier Bråthen-Nordland.

Henter Gullruten-vinner
Chris Thomas Johansen på sin side kommer til byrået med erfaring fra en rekke produksjoner innenfor både reklamefilmer og TV-innhold. I 2020 vant han to «Gullruten»-priser for egenproduksjonen «Fotobonden», i tillegg til at han har vært fotograf på blant annet «Farmen», «Kompani Lauritzen» og «71 grader nord» gjennom forskjellige produksjonsselskaper.

- Chris Thomas har en unik egenskap i å omforme brief og idé til innhold som treffer godt på emosjonelle verdier og rasjonelle budskap. Det er sjelden vare i dagens medie- og kommunikasjonsverden der «alle» lager filminnhold, sier Syvertsen.