Det blir gjensyn med flere spektakulære steder i Norge i Widerøes nye kampanje, som nå kjøres ut på TV, internett og i sosiale medier. Av filmene som er produsert i denne omgangen, er reklamene for Aurland og Bodø ute allerede, men flere av «verdens vakreste steder» vil dukke opp på folks skjermer i tiden fremover, skriver Widerøe i en pressemelding.

- Det er lite vi nordmenn er så stolte av som byen eller bygda vi bor i eller kommer fra. Det føles derfor riktig at vi fortsetter sporet der vi bruker lokale ambassadører til å selge de forskjellige destinasjonene til kundene våre, samtidig som det fint går opp med konseptet «For noen er vi hverdagen, for andre er vi eventyret», uttaler Mette Øyen, markedsdirektør i Widerøe i meldingen.

Morgensterns kreative team, Ester Hjellum og Jørgen Bøhle Bakke, har fått æren av å fly land og strand rundt med Widerøe for å lage den nye kampanjen. 

- Vi laget i denne omgangen et sett med flere filmer som skal ligge i verktøykassa i tiden som kommer. Skal si vi bor i et land med masse vakre steder, befolket av rause og morsomme mennesker, sier Hjellum og Bøhle Bakke i meldingen.

Med på teamet fra Morgenstern finner man foruten Hjellum og Bøhle Bakke, Evind Moe, Per Scavenius og Mona Larsen. Det er produksjonsselskapet Bacon som har laget filmene med Øivind Holtmoen på regi og Øystein Dyb som produsent. 

Se kampanjens to første filmer her: