Sølvmikken-juryen har kåret sin favorittradiokampanje for august og den fant juryen i det nye Telia-konseptet der telekom-selskapet ved hjelp av kreative bokstavrim «forkynner at de blir først med å tilby 5G til hele Norge.»

- Det er mye som er gøy her i livet. Ting på G, for eksempel. Spesielt hvis de blir framført av ymse dialekter med ymse lidenskaper. Dette konseptet oser av overskudd og innspillingsglede! Juryen er litt usikre på om det ble røyket litt vel mye før det hele ble produsert, men samme kan det være, for vi liker det. Dessuten synes juryen det er deilig å bli minnet på hvilket mangfoldig land vi faktisk lever i, fullt av folk som leter etter alt fra glutenfrie oppskrifter til gospelsanger og G-punktet.  Også digg at ingen av dem tar seg selv så høytidelig, ei heller avsender Telia, skriver juryen.

Les også: Telia samler gravide grekere i Geiranger: - Viktig å ikke ta seg selv så høytidelig

Det er Lars Joachim Grimstad og Egil Pay som er kreativt team hos Try, med Trond Sandø som konsulent og Eline R. Vik som prosjektleder. Verdens Sterkeste Mann har produsert.

- Gøy! Det var en veldig morsom prosess å lage disse spottene, og all ære til Telia som var med på leken. Og ikke minst, til Bjarte Arneson i Verdens Sterkeste Mann, som vi skrev spottene sammen med. Hilsen to Gamle Gubber som Griner av Glede over Gullet, sier de to Try-kreatørene Lars Joachim Grimstad og Egil Pay.

En radiokampanje fra Aktiv Eiendom havnet på andreplassen i august med byrået WAL, mens tredjeplassen i august gikk til Bama og Fuel Reklamebyrå

Sølvmikken premierer den beste radioreklamen, og er en utmerkelse som deles ut av P4, Bauer Media og Kreativt Forum hver måned. Her kan du høre reklamespottene som gikk til topp sist måned

- Griner av Glede:

Try-kreatørene Lars Joachim Grimstad og Egil Pay har stått bak radioreklamen som gikk til topps i reklamekonkurransen Sølvmikken i august. - Vi er to Gamle Gubber som Griner av Glede over Gullet, forteller Grimstad og Pay.