En av landets mest folkkjære merkevarer er Freia-sjokoladene og nå er det tursjokoladen Kvikk Lunsj som er ute med nye reklamefilmer.

- Det kiler alltid litt ekstra i magen når vi jobber med nye Kvikk Lunsj kampanjer, sier Sølvi Grana Slotte, markedssjef for Freia.

Hun sier videre at Kvikk Lunsj er en merkevare som betyr mye for nordmenn.

- Det har vi stor respekt for. Den nye kampanjen «Turen venter på dere» er en videreføring av en langsiktig strategi for Kvikk Lunsj og vi er stolt av det arbeidet vi har gjort sammen med SMFB når vi nå slipper denne kommunikasjonen ut i markedet, fortsetter hun.

Tidligere i sommer offentliggjorde mediebyrånettverket GroupM resultatene fra sin nye Brand Asset Valuator (BAV) en oversikt over landets 20 mest elskede merkevarer. På toppen dominerte Freia med tre noteringer blant topp fire av Norges mest elskede merkevarer, herunder Kvikk Lunsj.

- Målinger som dette er jo selvsagt alltid hyggelig. Det er en fin bekreftelse på arbeidet vi har bidratt med sammen med flinke folk i Freia siden 2006, sier rådgiver og kundeansvarlig for Freia i SMFB, Lill Hege Sæther, til Kampanje.

Hun sier videre at man gjennom kampanjen «ønsker å redefinere hva en Kvikk Lunsj-tur er og gjør Kvikk Lunsj relevant i flere situasjoner.»

- Ved å vise at betydningen av en tur er forskjellig for ulike mennesker ønsker vi å forsterke Kvikk Lunsj sitt eierskap til turen og å gjøre det overordnede konseptet «Turen venter på dere» mer relevant og inspirerende for flere, sier Sæther.

Målet med den nye kampanjen for Kvikk Lunsj, er å styrke posisjonen merkevaren har som en naturlig turkamerat året rundt – ikke bare på den klassiske skituren på fjellet.

- Kvikk Lunsj har utviklet rollen sin fra å være det naturlige følge på turen, til faktisk å inspirere hele det norske folk til å ta en tur ut og oppleve nye ting, året rundt, forteller kreatør Sara Flikkeid i SMFB.

Hun har vært med på kreatørteamet til SMFB sammen med partner Linus Hjellström og prosjektleder Nina Nguyen og rådgiver Lill Hege Sæther. Produksjonsselskapet har væt Willy Nikkers med Eivind Landsvik på regi, Anders Pedersen som produsent, Andreas Bjørseth på foto og Sara Moland på sosiale medier. Ansvarlig hos kunde har foruten Sølvi Grana Slotte vært Pia Mensvik.

Her kan du se nye reklamefilmen til Freia for tursjokoladen Freia.