Fullservicebyrået Los & Co slo ut seks andre byråer i konkurransen om Høyskolen Kristiania. Dermed får de oppdraget med levere strategisk og kreativ merkevarekommunikasjon for Kristiania i årene fremover.

- Vi hadde en grundig prosess for å bli ordentlig kjent med de forskjellige byråene, teste kjemi og forstå visjonen deres for merkevareutviklingen vår, og byråenes arbeidsmetodikk. Los & Co scoret høyest på alle punkter og de viste en imponerende forståelse for både utfordringene og mulighetene Kristiania står i. Los & Co presenterte en langsiktig og grundig strategi hvor kjemien mellom byrå og Kristiania var veldig god, sier sjef for digital og merkevare, Kristin Røed Eliasson, i Høyskolen Kristiania.

Valget ble tatt etter tre pitsjerunder og en større workshop.

- Det høres omfattende ut, men det var en effektiv prosess. Det var et kjemimøte, et møte hvor vi presenterte våre første tanker om problemstillingen og til slutt et møte hvor vi fikk gå litt dypere i problemstillingen. Sammenlignet med andre anbud var det en ganske effektiv prosess, sier Los & Co-sjef Espen Haugen.

Nå går byrået løs på oppgaven med å videreutvikle merkevaren og forbedre markedskommunikasjonen til Høyskolen Kristiania.

- Det er en veldig spennende tid å gå sammen med Kristiania på. En stor del av arbeidet vårt fremover vil gå til strategi og kreativt arbeid med overgangen til ny merkevare. Dette inkluderer rekrutteringskampanjer, merkevarebygging, kommunikasjonsstrategi med mer. Utover dette vil vi jobbe tett med Kristiania om å styrke merkevaren deres både internt og eksternt og fortsette det gode arbeidet de allerede gjør med synlighet, posisjonering og rekruttering, forteller Marianne Knutsen, planner i Los & Co.

Kundeansvarlig for Kristiania, Stine Conradi Prøitz, forteller at den nye kunden bli rviktig for Los & Co.

- Vi er utrolig stolte over å ha vunnet en som Kristiania. Jeg skal ikke legge skjul på at dette er en drømmekunde for oss. Vi skal virkelig få utfordret oss kreativt og faglig fremover og det gleder vi oss veldig til.

Høyskolen Kristiania har tidligere jobbet med Geelmuyden Kiese.