Øistein Engelsen Fjæra er ansatt som ny strategisk rådgiver i Anti. Han kommer fra Schibsted hvor han var strategisk leder i Manus. Før det var han rådgiver i det kreative byrået Virtue.

- Etter mange fine år i Manus og Schibsted-systemet var tiden moden for å prøve meg på noe nytt. Anti har alltid vært på radaren min, og når muligheten dukket opp var jeg aldri i tvil, innrømmer han.

- Å bli en del av denne gjengen, med denne kulturen, føles utrolig godt, legger Fjæra til.

Han skal først og fremst jobbe med reklame, men også i tverrfaglige prosjekter der merkevarestrategi, visuell identitet og kommunikasjon gjøres i fellesskap. Daglig leder Kristin Grimstad er fornøyd med nysigneringen:

- I Øistein fant vi en lagspiller som er faglig dyktig, men først og fremst veldig sympatisk og opptatt av å lykkes med andre.

- Det er jo alltid krevende å rekruttere, og selv om vi setter lista høyt på kompetanse må vi ha folk som vet at suksess kommer gjennom samarbeid. Store egoer og spisse albuer har vi ikke i Anti, sier hun.

Også Torstein Drogseth, leder for reklame, skryter av nyansatte Fjæra som hadde sin første arbeidsdag 1.september:

- Øistein er et kupp, for å være ærlig. En som umiddelbart har bidratt gjennom sin entusiasme og sine kloke innspill, og kan lære oss ting vi andre ikke kan. Jeg tror kunder og kollegaer raskt blir glad i denne fyren, sier han.\

Anti har blant andre Coop, TV 2, NAF, Deichman, DNB og NRK på kundelisten.