Flytoget lanserer i disse dager en ny kampanje for sin flygaranti-tjeneste. Den innebærer at Flytoget dekker ny flybillett på første mulige avgang om Flytoget blir forsinket med mer enn 30 minutter. 

Om du ikke kjente til flygarantien fra før, ønsker Flytoget nå å rette opp i dette med ny reklamefilm som nå vises på TV, digitalt, på kino og på sosiale medier. 

- Dette er ingen nyhet. Faktisk har vi hatt det i alle år. Men vi synes at der var synd at så få kjente til denne fantastiske stress-reduserende fordelen som vi har drevet med på bakrommet siden oppstarten. Derfor har vi laget en helt ny reklamefilm med den hensikt å senke pulsen, og heller øke reiselysten. For når du går om bord på Flytoget, er du så godt som fremme, sier markedssjef Lotte Mathilde Queru, og legger til:

- Flytogets kundeløfte er «Det går alltid», og Flygarantien er en garanti for nettopp det. For de reisende er det ikke så teknisk, det er heller en visshet om at når du går om bord på Flytoget, så blir turen garantert noe av, fortsetter hun.

Med den nye reklamefilmen ønsker Flytoget både å opplyse om garantien, men også å vise øyeblikket der «man går fra reisenerver til glede og forventninger om hva turen vil bringe».

- Ideen handler om å vise alle de øyeblikkene en reise består av. Alle de øyeblikkene man gleder seg til som man ikke vet hva er ennå. Disse opplevelsene som man deler og tar med seg hjem er jo de øyeblikkene man husker best, sier de ansvarlige kreatørene Pål Høyer Andreassen og Magnus Høgberg Hansen i Anorak.

Også filmselskapet Aparent har vært koblet på.

- Samarbeidet mellom alle involverte har helt enkelt vært en drøm fra start til slutt. Fra innledende idémyldring til siste innspurt har samtlige vært såpass samkjørte om en felles visjon for å fremme Flygarantien, kommenterer produsent Lasse Nyhaugen.

Flytogets nye reklamefilm kan du se her: