Bianca Olsson og Morten Torgersen skal være med å styrke Gyros brand activation. Olsson går fra inn i rollen som rådgiver, mens Torgersen blir lead designer.

Gyro-sjef Trine Richardsen sier hun opplever en økende etterspørsel etter nye måter å engasjere seg på, og at ansettelsene derfor var på sin plass.

- Vi ser at vår rolle som eventbyrå utvikler seg, og vi jobber mer strategisk og langsiktig med merkevareopplevelser for de store kundene våre. Og da er det perfekt å få Bianca og Morten inn i teamet, sier Richardsen og fortsetter:

- Både Bianca og Morten tilfører Gyro ny kompeanse og de kommer derfor til å ha spesielt fokus på å utvikle vårt nye forretningsområde Brand Activation på nye og eksisterende kunder.

Olsson, som nå er rådgiver, kommer fra stillingen som kreatør i start-upen EVI. Selv om hun nå bytter stilling, så tror hun at hun ikke vil slutte å være konseptutvikler.

- Jeg tror fint det går å kombinere en konseptuell og strategisk tankemåte med øvrige oppgaver som kundeansvarlig, sier Olsson.

Torgersen har som designer jobbet med varierende prosjekter. Deriblant interaktive skulpturer, installasjoner, merkevare arenaer, vitensentre og utstillinger.

- Morten har som designer lang erfaring i å skape engasjerende, omsluttende opplevelser i rom. Han har spesielt hjerte for innovativ bruk av ny teknologi, noe som vi i Gyro er ekstra begeistret for, sier Marius O. Kveim som er leder for Media i Gyro.

- Gleder meg til å bli en del av Gyro, som jeg opplever som et kraftsenter for event og opplevelser. Tror jeg skal få bruk for mange deler av min kompetanse og spesielt min erfaring i skjæringspunktet mellom merkevare, rom og opplevelse, sier Torgersen.