Simen Holen er ansatt som ny kundedirektør i Foll reklamebyrå, og tiltrer sin nye stilling 1.september. Han kommer fra Schibsted hvor han har ti års fartstid, blant annet fra Schibsted annonse, Aftenposten Event og Schibsted Partnerstudio.

- Jeg ser frem til nye og spennende utfordringer i et litt annerledes kommunikasjonsmiljø, sier Holen.

- Jeg merket allerede etter første samtale med Eilif og Ole-Jørgen at dette virket som en meget spennende jobb, og det ble tidlig klart at dette var noe jeg ønsket å bli med på. Jeg gleder meg til å bli kjent med gjengen hos Foll, og sammen med de andre «Follkene» skape vekst hos både Foll og våre kunder i årene som kommer, fortsetter han.

Den nye kundedirektøren blir en del av ledergruppen, med særlig ansvar for newbiz.

- Viktig ressurs
Daglig leder Eilif Kiland forteller at de har holdt øyne og ører åpne en god stund for å finne den rette kandidaten til stillingen.

- Vi ønsket en person med, for oss, ny erfaring. En som kan tilføre breddekunnskap og kompetanse. Vi ble veldig glade da vi møtte Simen, han vil være en viktig ressurs i videreutviklingen av byrået og kundeporteføljen, sier han og legger til:

- Vi fant tonen umiddelbart og så at han vil styrke oss på nye områder der vi nok har litt å gå på i dag.

Reklamebyrået kombinerer idéutvikling med innsikt i varehandel, og har kunder som Meny, Ark, Kremmerhuset, Travel Retail Norway, Soundgarden, Ava of Norway, Matbørsen og Frosta Chips.

- I Foll er vi et kreativt miljø som utvikler vekstkonsepter i varehandelen, og her ligger det et formidabelt potensial for mange norske kjeder, sier Kiland.

Han tror kompetansen deres er mer sammensatt og «kanskje litt mer tungsolgt» enn om de utelukkende hadde hatt reklamedelen i fokus.

- Simen vil både fungere som rådgiver og bidra til å gjøre oss top-of-mind hos flere retailere og merkevarer med vekstambisjoner, avslutter han.