Maverix ansetter Kjetil Røed som leder for teknologi og performance marketing. l Røed kommer fra stillingen som teknologisk leder i Innovasjon Norge Reiseliv, der han også har hatt ansvaret for kommersielle partnere innen performance marketing og innholdsmarkedsføring. Tidligere har han også jobbet i Telenor.

- Vi får stadig flere oppdrag der vi flytter varer ut av hyllene for kunden gjennom ny markedsføringsteknologi. Kjetil er en av landets fremste på dette området, sier byråleder i Maverix, Linda Nordheim.

Maverix-sjefen sier hun opplever en stadig økende etterspørsel etter content og performance marketing og byrået har blant annet Innovasjon Norge og Visit Norway som to av sine største samarbeidspartnere og kunder i dag.

- Vi har nå fem rammeavtaler der vi drifter slike digitale operasjoner for kunder. Kjetil har vært med på å bygge opp denne riggen for Innovasjon Norge Reiseliv og har en perfekt bakgrunn for Maverix. Vi har store ambisjoner innen nyskapende markedsføringsteknologi i årene framover, sier Nordheim.

I Innovasjon Norge Reiseliv har Kjetil Røed vært sentral i å bygge opp de digitale reiseguidene visitnorway.no og visitnorway.com.

- Det har bokstavelig talt vært en fantastisk reise i Visit Norway. Men det er en tid for alt og nå var det på tide å skifte beite etter mange år i Innovasjon Norge. Å få ta med min erfaring inn i et kreativt og mangfoldig byrå som Maverix er en drøm. Jeg har blitt godt kjent med selskapet siste året og vet hva jeg nå går til, sier Røed, som allerede har startet i jobben. I Maverix skal Røed lede det digitale arbeidet med reiselivskunder og andre kunder som satser målrettet på content og performance marketing.