Pulse har tidligere gjort flere kampanjer for Infinitum med idrettsstjerner som Aksel Lund Svindal og Karsten Warholm i hovedrollene. Nå har de sikret seg oppdraget for resten av kommunikasjonen til Infinitum, som er ansvarlig for panteordningen i Norge.  

- Pulse har vist et stort engasjement for å lykkes sammen med oss og fortsette kampen mot 100 prosent pantegrad, forteller direktør for kommunikasjon og marked, Randi Haavik Varberg i Infinitum.

- Vi er best i verden i panting, men fortsatt er det nesten 140 millioner flasker og bokser som ikke pantes i Norge. Da må vi fortsatt jobbe hardt hver eneste dag for at vi alle i Norge skal pante den siste flasken eller boksen. Det er her Pulse Communications har utmerket seg. 

Pulse Communications er allerede klare med en ny reklamefilm for Infinitum som har fått navnet «Pant for dyra».

- Infinitum er en samarbeidspartner vi har blitt veldig glade i. Infinitum er svært resultatorienterte, til tross for at vi i Norge er best i verden i panting. I tillegg er Infinitum gjengen særdeles hyggelige mennesker som motiverer oss som byrå veldig i arbeidet vi nå skal gjøre fremover sammen, sier rådgiver Preben Øiamo i Pulse Communications.

«Pant for dyra» skal sette lys på hvor galt det kan gå når man kaster flasker og bokser i naturen. Filmen er utviklet i samarbeid med produksjonsselskapet Fenomen, som blant annet står bak NRK suksessen Rådebank.

- Tidligere filmer for Infinitum har ofte vært lystbetonte og oppløftende. Denne filmen bruker andre virkemidler. Må nordmenn skremmes litt for å pante de flaskene som gjenstår?

- Oppdraget vårt var i denne omgang å helt tydelig opplyse om en konsekvens av at folk på farta kaster bokser, flasker og andre ting i naturen. En konsekvens vi tror veldig mange mennesker i Norge ikke er klar over, sier Øiamo.

- Pulse skal forøvrig fortsette å lage lystbetont og oppløftende kommunikasjon for Infinitum som en del av miksen, men vi må også fokusere på målgruppe- og kanalspesifikk kommunikasjon hvis Norge fortsatt skal være best i verden i panting, avslutter han.

Filmen er regissert av Daniel Fahre og produserrt av Emma Torhren i Fenomen.