Denne uken ruller Statens vegvesen ut første del av en omfattende og ny reklamekampanje som har som mål å fortelle at alt vi tidligere har gjort på en fysisk trafikkstasjon, nå kan gjøres på mobilen. I den nye kampanje er det utformet filmer, radiospotter, sosiale medier-poster og printannonsering og det er reklamebyrået Per Høj som står bak.

Tidligere i år vant Per Høj kampen om Statens vegvesen-kontrakt på over 12 millioner kroner. Fem byråer ble vurdert i den siste fasen av konkurransen om kontrakten.

- Vi ble raskt veldig glade i vegvesengjengen. De er uredde og morsomme, og vi synes resultatet har blitt helt topp, sier de ansvarlige kreatørene Theis Roksvåg Pedersen og Christoffer Rontén.

Kampanjefilmene er produsert av Bacon med Øyvind Holtmon på regi.

- Dette er et viktig, spennende og morsomt oppdrag, og vi er rett og slett veldig fornøyd med å bli valgt som byrå, sa Jon Fredrik Sandengen, rådgiver og ansvarlig for avtalen i Per Høj, da det ble kjent at byrået vant anbudskonkurransen.

Her kan du se den nye reklamefilmen som Per Høj har laget for Statens vegvesen: