I løpet av våren har MG Motor gjennomført en større mediebyråkonkurranse i Norden som inkluderer Sverige, Norge, Danmark og Finland.  Oppdraget går på å håndtere MGs mediestrategi og mediekjøp.

- MG er et ikonisk bilmerke. Vi er veldig glade for samarbeidet og ser frem til å hjelpe MG Motor med deres kommunikasjon, merkevare og fremtidige spennende lanseringer av nye bilmodeller. Vi allerede er i gang med å planlegge for MG sine kommende kampanjer, sier Nils Sejersted, byråleder i Mood til Kampanje.

MG er en produsent av biler som er har vært på markedet siden 1924 med mange kjente modelle, men har i dag gått til å produsere helelektriske biler. Sejersted sier det var kamp om kunden og at det var fem byråer med i konkurransen, «også de store nettverksbyråene».

- Det er en bra nordisk størrelse og blir en bra kunde for Mood i Norge, sier han.

Helt alene i kampen om kunden var Mood ikke. MG Motor var nemlig på jakt etter en mediebyråpartner i hele Norden og det norske mediebyrået spilte derfor på lagt med byråer i alle de nordiske landene i et samarbeid som heter Nordic Media Agency Alliance. I tillegg til Mood finner en her flere uavhengige, lokale mediebyråer, bestående av svenske Hear, danske Orchestra og finske Avidly som alle lokalt vil støtte MG Motor i hvert land.

- Norden er en viktig region for MG Motor og derfor lette vi etter en strategisk og høyt presterende mediebyråpartner i denne regionen. Vi er veldig glade for å ha med Mood og hele NMAA på laget som vårt nye mediebyrå i Norden, sier Jay Zhang, markedsdirektør i MG Motor i Norden og Benelux .

Samarbeidet mellom MG Motor og NMAA starter umiddelbart.