Gjennom print og videoformater skal datingappen Happn gi publikum historien om dating i et autentisk perspektiv. I deres nyeste kampanje illustrerer appen demange følelsene en person kan kjenne på når man møter et nytt menneske. Kampanjen tar utgangspunkt i at det ikke alltid er like lett å date, og at dating handler om å gå gjennom flere stadier.

- Alle disse følelsene gjør at vi føler oss levende. Dette budskapet resonnerer spesielt med Happn, som alltid har lagt vekt på autentisk dating basert på det virkelige liv og alle eventyr det kommer med. Vi ønsker å fortelle single at vi vil være der for dem hele veien, sier Ludivine Cherif-Cheikh, merkevare- og kommunikasjonssjef.

Følelsene kan med andre ord variere og derfor har kampanjen fått det passende slagordet «Vi lover, det er verdt det».

- Ideen med denne kampanjen var å vise at et møte ikke er målet i seg selv. Tvert imot, hvert møte, uansett hvor ufullkommen, lar oss lære litt mer om oss selv. Vi ønsker å fortelle single at vi vil være der for dem hele veien, og vi gir et løfte - vi lover, det er verdt det, sier Cherif-Cheikh.

Kampanjen rulles ut i Norge, Frankrike, Danmark og Nederland. Det er happn selv og det franske produksjonsselskapet Paris24seven som står bak filmen.

Se reklamefilmen her: