Skadeforsikringsselskapet Gjensidige har valgt OMD som nytt mediebyrå i Norge, etter flere år i samarbeid med Iprospect. Markedssjef Gro Grotle begrunner valget av OMD på følgende måte:

- Vi har valgt den mediebyråpartneren som har de beste forutsetningene for å skape resultater for Gjensidige sammen med oss. OMD har imponert oss med et dyktig team, solid strategisk kompetanse, evnen til å utnytte innsikt og høy forståelse av samspillet mellom kommunikasjon, medieflater og teknologi.

- I tillegg har de en solid teknisk rigg og er en knakende god gjeng som vi gleder oss til å samarbeide med, legger hun til.

Til Kampanje beskriver Grotle byråbyttet som «naturlig».

- Det er naturlig etter et langt og godt samarbeid å gjennomføre anbudskonkurranse. Det er en del av vår policy. OMD markerte seg som det klart beste byrået, sier hun.

- Stor tillitserklæring
Videre forteller Grotle at Gjensidige har vært en del av Dentsu i over 15 år. Før samarbeidet med Iprospect jobbet de med Vizeum, som ble lagt ned i 2021.

- Dette er fantastiske nyheter og naturligvis både en stor tillitserklæring og et prestisjefylt oppdrag for oss, sier administrerende direktør i OMD, Torstein Rafgård.

Han beskriver Gjensidige som en «utrolig spennende merkevare» og forteller at de gleder seg til å ta fatt på jobben.

- Kjemien med marketingmiljøet hos Gjensidige satt som et skudd fra første stund og dialogen så langt har bidratt til å ytterligere øke motivasjonen, fortsetter han.

- Vårt mål med samarbeidet er å bidra med bred faglig kompetanse inn i diskusjonene og være en god og nytenktende strategisk sparringspartner gjennom alle ledd i trakten, avslutter Rafgård.

Skal jobbe sammen:

Her ser du teamet fra OMD og Gjensidige. Fra venstre. Marius Thauland, Carl-Adam Sjølander, Guro Pedersen, Erik Bjørgum, Tuva S. Ljungdell, Torstein Rafgård, Gro Grotle, Mats Hanssen, Sondre Hellen, Nina Esp Bhogal, Rita Jensen, Renate Aspevik, Nina H. Knudsen og Jarl Espen Ygranes.