I meldingen fra de to byråene – som nå blitt ett – heter det at de nå skal tilby et større, bedre og bredere tverrfaglig og kreativt kompetansemiljø.

De fusjonerte selskapene skal samlokaliseres i sentrum av Ålesund i løpet av august og ha 12-14 ansatte. Da skal også arbeidet med å stake ut en ny retning for byrået starte. 

- Dette er veldig spennende. Vi tar det beste fra to verdener og forener det i ett og samme byrå. Med Bmerk sin unike styrke på strategi, konseptutvikling og merkevarebygging – og Elle Melle sin unike styrke på visuell identitet, tjenestedesign og innholdsrådgiving – vil dette bli en forrykende kombinasjon for kundene, sier Yvonne Aarset, gründer og kreativ leder i Elle Melle, som kommer til å eie 30 prosent av det nye selskapet.

- Vil trenge flere dyktige folk
- Vi er to av de mest erfarne fagmiljøene i Midt-Norge, og etablerer nå en helt ny møteplass for kreativitet, strategi, design og historiefortelling. Dette ser vi virkelig frem til, sier Frank Standal Dybhavn, kreativ leder i Bmerk.

- Vi har store ambisjoner. Vi har attraktive, dyktige og ambisiøse kunder som nå får et enda bredere og sterkere tjenestespekter, sier styreleder i Bmerk, Jan Petter Hagen fra Converto, som vil eie 52 prosent av selskapet.

- Fagkompetansen i Elle Melle og Bmerk er utfyllende, og vi gleder oss til å finne retningen for det nye byrået, når vi samlokaliserer oss rett over sommeren. Da ser vi heller ikke bort fra at vi vil trenge flere dyktige folk. Men aller først skal vi bli kjent med hverandre og sette sammen en sunn og god organisasjon for fremtiden, avslutter Aarset og Dybhavn.

Det nye selskapet heter foreløpig Elle Melle. Både nytt navn og ny daglig leder skal etter planen være på plass til høsten.