Ikea Norge og reklamebyrået deres Try vekker internasjonal oppsikt med sin nye navnekatalog der kommende og nybakte foreldre kan søke inspirasjon blant over 800 av møbelkjedens produkter når de skal finne navn på poden.

Les også: Ikea vil gi nybakte foreldre navnehjelp – presenterer katalog med over 800 navn

Før helgen ble kampanjen omtalt av selveste Stephen Colbert i programmet «The Late Show» som samler nesten tre millioner amerikanere foran TV-skjermen hver kveld.

Ikea-kampanjen ble trukket frem som første innslag i den faste stolpen «Meanwhile» i torsdagens program. Der går programlederen gjennom noen av de mest absurde nyhetene i mediebildet.

Se innslaget her!

Kundedirektør Trond Sandø i Try gleder seg over oppmerksomheten og lar seg ikke irritere over at Colbert midtveis i innslaget gjør den klassiske feilen med å blande nordmenn og svensker.

- Det å bli åpningsinnslaget på «The Late Show» er ikke hverdagskost, og gjør oss beæret og stolte. At Colbert mikser oss med svenskene lever vi godt med så lenge Ikea får æren og vi slår dem i fotball, sier han.

Det er ikke bare Stephen Colbert som har bitt seg merke i den norske kampanjen. Den har også fått oppslag i The Independent og Washington Post, blant annet.

Se reklamefilmen for katalogen her: