Tidligere Sbanken-direktør Magnar Øyhovden har ledet byrånettverket Apriil helt siden det så dagens lys i 2020. Nå gir han stafettpinnen videre til tidligere konserndirektør i Umoe, Tina Stiegler. Det forteller Apriil selv på Linkedin. Det var Kom24 som omtalte nyheten først. 

- Jeg har hatt en spennende og hektisk første dag på jobb. Har allerede hodet fullt av nye navn, masse ny informasjon og nye ideer. Tusen takk til alle som har tatt så godt imot meg, sier Stiegler i en uttalelse på Linkedin.

Tina Stiegler har tung medieerfaring, inkludert 18 år i Schibsted hvor hun blant annet var Head of Next Media og COO for Schibsteds norske virksomheter. Hun er også styremedlem i TV 2, Santander Bank og Posten Norge.

- Jeg planlegger å bruke den første måneden på å lytte og snakke med så mange som mulig. Samtidig blir jeg Magnars skygge i mange møter, og skal lære så mye som mulig av ham før han slutter. Gleder meg til fortsettelsen, sier hun avslutningsvis i innlegget på Linkedin.

Magnar Øyhovden selv er klar for en ny jobb som sjef for Fjordkraft.

Overfor Kampanje forteller den avtroppene Apriil-sjefen at han er fornøyd med at Tina Stiegler blir hans etterfølger.

- Vi er veldig fornøyd med at Tina har takket ja til jobben. Jeg tror hun er absolutt rett person til å fortsette reisen som Apriil og Media Bergen har lagt ut på på, sier han.

- Hva er det som gjør henne til rett person?

- Hun har erfaring fra media og har også erfaring med å få selskaper til å spille sammen. Det er en viktig bit av det vi driver med i Media Bergen med så mange selskaper. 

Media Bergen er hovedaksjonær i Apriil, som blant annet består av Apriil PR (tidligere Nor PR), April PR Oslo (tidligere Navigator Kommunikasjon), Apriil Story (tidligere Cox Bergen), Apriil Event (tidligere Media Bergen Event), Apriil Reklame (tidligere Oktan Bergen) og Apriil Reklame Stavanger (tidligere Apriil AS). 

Les mer: Samler seks byråer i nytt konsern - tidligere Sbanken-direktør får sjefsjobben