- En godt bevart hemmelighet, er at SpareBank 1 utvikler fantastiske digitale løsninger. Og et av de aller beste bevisene er mobilbanken vår, sier Hilde Johnsen, markedssjef i SpareBank 1 SMN.

Det er de digitale løsningene som banken håper at vil tiltrekke seg nye kunder, og styrke forholdet med de allerede eksisterende kundene.

Johnsen mener balansen mellom lokal tilstedeværelse og god digitalbank blir essensielt i tiden fremover, ettersom det kommer opp en generasjon som antakeligvis aldri kommer til å besøke en fysisk bank.

- En god mobilbank er egentlig veldig personlig, sier Ester Hjellum og Jørgen Bøhle Bakke, kreatørene bak konseptet.

- Her finner du ditt unike forbruk, din sparing og dine utgifter. Samtidig er det ikke alle som tenker på at bak gode digitale løsninger, finnes det alltid mennesker. Ideen ble derfor å etablere et lite SpareBank 1-kontor som holder til inni mobilbanken til ulike folk, fortsetter dem.

Inger Beate Høiland, senior fagspesialist i SpareBank 1 SR-Bank, har klare ambisjoner.

 - Vi skal bli synligere, lettere å kjenne igjen og tydeligere på hva vi er gode på. Samtidig vet vi at vi nå går ut med et budskap med en helt annen vanskelighetsgrad enn tidligere, og forventer derfor noe motstand i starten. Men vi har lovet oss selv å tenke langsiktig, og la konseptet få utvikle seg i takt med læringen vi gjør underveis, sier Høiland.

Fra SpareBank 1 har nevnte Johnsen og Høiland vært med i tillegg til prosjektleder Monica M. Jacobsen og kreativ leder Klaus Nystad. Fra Morgenstern-teamet var Hjellum og Bøhle Bakke med i tillegg til og Ulla Hennum Birkrem, prosjektleder og rådgiver Eirik Mikalsen med. Fra produksjonsselskapet Bacon var Øyvind Holtmon på regi, mens Magne Lyngner var produsent. Viivi Nygren var account designer fra Mediacom.

Se reklamefilm fra SpareBank 1s nyeste kampanje her: