RFSU har sluppet en ny nordisk kampanje, «Sounds of Lust». Kampanjen er laget i samarbeid med det svenske byrået Valtech Radon, og har blitt kjørt utendørs med lyd på Oslo bussterminal, digitalt, Snapchat-filter, på TikTok, YouTube, på parkeringsplasser og kjøpesentre.

- Tanken bak Sounds of Lust-kampanjen er å bevisstgjøre ungdoms forhold til lyst og sex. Vår ambisjon er å få ungdom til å oppdage hvordan alle sanser spiller en rolle, og hvordan god sex starter i hodet, sier Pål Hansen, merkevaresjef i RFSU Norden.

RFSU er en skandinavisk, ideell organisasjon som arbeider med seksualopplysning og forebygging av seksuelt overførbare sykdommer. 

- Lyd, blikk, berøring, smak og duft kan være blant sanseinntrykkene som kan gjøre oss mer tente, legger han til.

Her i Norge har RFSU slått seg sammen med artisten Sebastian Zalo for å spre informasjon om og skape oppmerksomhet rundt sansene våre.

- Jeg er opptatt av å skrive musikk som får folk til å kjenne på følelsene sine. Da RFSU spurte om jeg ville være med å mikse min egen sexy sound for kampanjen sa jeg lett ja, sier Zalo.

RFSU har laget et lydbibliotek for å «åpne opp for flere måter å vekke lyst og begjær». Lydene i biblioteket er inspirerte av en nordisk Novuc-undersøkelse som har kartlagt hvilke lyder som tenner Nordens befolkning.

- I studio mikset vi låten «Puppy Love» sammen med lyder fra RFSU sitt lydbibliotek, og resultatet ble kult og sexy. Jeg håper at dette kan bidra til at folk tør å utfordre seg selv og lytte til musikk også når de har sex, fortsetter han.

Hansen har kun lovord å si om samarbeidet med Zalo:

- Vi ble helt i ekstase da Sebastian takket ja til å mikse sin egen sound med «Puppy Love». Han har gitt kampanjen et ekstra løft og vi er stolte over å kunne bruke hans stemme og unike musikkforståelse i kampanjen vår, sier han.

Kampanjen har blitt lagt merke til internasjonalt, og var nominert i kategorien «Use of Platforms» i Cannes Lions i forrige uke.

Se reklamefilmen her: