Det er ikke bare i hovedstaden at design- og reklamebyråene øker legger frem bedre tall og kommunikasjonshuset Wera i Telemark og Vestfold kan vise til bedre tall for fjoråret. Wera leverer tjenester innenfor både design, kommunikasjon, reklame, innhold og trykksaker.

Omsetningen endte på 18 millioner og driftsresultatet endte på 735.000 kroner i 2021.

- Vi er fornøyde med dette resultatet, det viser at vi leverer godt i et marked som i 2021 fremdeles var preget av en del usikkerhet, sier Kjersti Hole Haatveit som er daglig leder i Wera.

Tilsvarende tall for 2020 var på henholdsvis 15,9 millioner kroner i omsetning og snaue 100.000 kroner i driftsresultat.

- Aktiviteten etter årsskiftet har tatt seg betraktelig opp, og vi gleder oss over at kundene satser på digital og fysisk synlighet igjen. Vårt gamle slagord «Syns du ikke, finns du ikke» er mer relevant enn noensinne. Gledelig er det også å konstatere at messeaktiviteten er i gang igjen, samt at digital markedsføring er i kraftig vekst, sier Haatveit.

Wera går som selskap langt tilbake i tid og må være et av landets eldste reklamebyrå med historie tilbake til 1895 da selskapet ble grunnlagt av Hermann Wergeland med fokus på trykkerivirksomhet. I 2021 flyttet inn i nye lokaler ved innfartsåren til Porsgrunn.

– Wera har en klar vekststrategi og grunnlaget for vekst er å ha dyktige ansatte, gode etterspurte rådgivere, fornøyde kunder og evnen til å skape verdi for kundene våre. Vårt mål er å bli kundens førstevalg i Vestfold og Telemark. Innenfor kommunikasjon, strategi og trykk er vi ambisiøse, og tror vi skal klare å bli en av regionens ledende selskaper med beliggenhet utenfor Oslo, sier Wera-sjefen.

Selskapet kjøpte nylig Superlativ Media i Bø.

- Vårt kjøp av Superlativ Media i Bø har vi store forventninger til framover. Det er mange spennende prosjekter som våre kollegaer i midtfylket jobber godt med, sier hun.