Tech-selskapet Hjemmelegene tilbyr blant annet lege, sykepleier og fysioterapeut på døra i Stor-Oslo og Bergen, i tillegg til helsetjenester på egne klinikker i hovedstaden. Nå inngår Hjemmelegene et tett samarbeid med Torny & Ingrid. Samarbeidet inngås ikke etter en pitsjerunde, men etter et «kjemimøte» mellom de to i mai. 

– Vi har høye mål om økt kjennskap og kunnskap rundt våre tjenester, og vi ser at et allsidig team som Torny & Ingrid kan fylle behovet vårt for reklamebyrå på både strategi og kreativitet. I tillegg kan de tilby et tett og fleksibelt samarbeid med raske avsjekker i hverdagen og muligheten til å sitte hos oss innimellom, sier markedssjef i Hjemmelegene, Ingrid Lund Ehn i en melding.

Torny & Ingrid har allerede erfaring fra segmentet med digitalt forankrede helsetjenster, etter å ha utviklet flere av fjorårets kampanjer for Maja.no. Avtalen med Hjemmelegene er langsiktig og ifølge meldingen blir reklamebyrået en stor del av både hverdagen og markedsavdelingen hos Hjemmelegene.

- Vi er stolte over å bli en del av den dyktige gjengen i Hjemmelegene og gleder oss til å forme kommunikasjonsarbeidet videre. Det krever en god balanse mellom seriøsitet og lekenhet å jobbe med helsetjenester, noe som passer oss godt. Vi skal spisse uttrykket og stemmen til Hjemmelegene for å skape økt oppmerksomhet, kjennskap og engasjement, sier Torny Hesle i Torny & Ingrid.