Ved hjelp av Anti, produksjonsselskapet Tangrystan med Trond Fausa på regi og mediebyrået Red Denstu X, så blåser nå NAF liv i 1980-tallshiten «Life is ife» i deres nye kampanje om uflaks på veien.

- De fleste av oss har trodd at Opus synger om livet, men det er egentlig en sang om å spille «live». Så vi har laget den låta folk alltid har trodd de har sunget, nemlig at livet er livet. Det er vel ingen sang som kler NAF bedre, for dette er jo grunnen til at det er lurt å være medlem, sier strategisk rådgiver i Anti, Torstein Drogseth.

Kampanjen retter seg spesielt mot el-bilister og er ment til å speile et moderne NAF som skal være en støttespiller for alle bilister.

- Som landets største interesseorganisasjon for trafikanter er elbil åpenbart viktig for oss. Dette er noe vi har jobbet med i flere år, og gjennomførte nylig andre runde av El-Prix, verdens største elbiltest. I denne kampanjen handler det om å styrke NAF sin posisjon som den viktigste støttespilleren for bilister i landet, med et medlemstilbud som aldri har vært bedre, sier markedssjef i NAF, Christian Bjøntegaard.

I 2020 lanserte NAF konseptet «Vel frem» og har siden det jobbet med å finne tonaliteten i kommunikasjonen.

- Vi har beveget oss fra det hjertevarme til det lekne, og har erfart at oppmerksomhet er noe vi må gjøre oss fortjent til. Derfor bruker vi mer humor og sjarme denne gangen, for å gjøre det verdt å bruke tid på reklamen vår, sier Bjøntegaard.

Kampanjen blir å se på TV, online video, sosiale medier og radio, med en blanding av merkevarebyggende og taktisk fordelskommunikasjon.

Se den nye reklamefilmen til NAF her: