Anorak melder om ansettelsene av Andrea Lütken og Jakob Steinmo i en pressemelding. Dermed har Noa-byrået 16 kreatører på laget.  

Andrea Lütken hentes fra Nord DDB. Hun forteller at hun flørter med filmverdenen på fritiden - blant annet har hun laget sketsjer for Humornieu, skrevet manus og regissert kortfilmer. Nå teamer Lütken opp med Tone Jansson, som allerede har lang fartstid i Anorak. 

–  Det var faktisk en no brainer å komme til Anorak, et byrå jeg har crushet på siden studietiden. Det er fylt med fine folk som konsekvent leverer god og gøy reklame. Det gleder jeg meg til å bli en del av, sammen med Tone, sier hun.

Lütken, som har studert reklame ved Westerdals og i London, har tidligere også jobbet i Anti.

- Hatt en drøm om Anorak
Jakob Steinmo begyte i praksis hos Anorak i februar og har nå fått fast ansettelse. Steinmo skal ifølge meldingen jobbe «litt på kryss og tvers» i byrået med ulike kreatører.  

– Jeg har gjennom hele studietiden hatt en drøm å komme meg til Anorak. Jeg var derfor veldig fornøyd da jeg fikk starte i praksis. Etter en veldig spennende praksisperiode med utrolig fine folk, er jeg nå veldig, veldig, veldig, veldig fornøyd med fast stilling, sier Steinmo. 

Han er snart ferdig utdannet AD fra Westerdals, og har allerede bemerket seg i flere konkurranser både nasjonalt og internasjonalt. I fjor vant han sølv i The Young Ones (studentkategorien til One Show) og White Pencil i D&AD New Blood. Sammen med Sebastian Pandonis, som også jobber som kreatør i Anorak, stakk han også av med seieren i Young Lions Film og en gullbillett til Cannes tidligere i år.  

- Perfekte tilskudd
Konstituert byråleder i Noa Anorak, Kine Werenskiold, sier at hun er svært fornøyd med nysigneringene.  

– Andrea og Jakob er perfekte tilskudd til vår allerede svært sterke kreative gjeng. De kommer til å komplettere, utfordre og gi ny energi inn i laget. Vi er veldig glade for at vi har funnet hverandre. 

Les også: Reklamepar selger Tiktok-ideer for å finansiere Cannes-billetter