RiksTVs strømmetjeneste Strim er på lufta med en ny reklamefilm. Radiolyttere vil kjenne igjen konseptet fra radiospotten «Søkt deg bort», som ifølge Strim har vært en stor suksess for dem, noe Sølvmikken for februar er et bevis på.

- Vi tester alltid ut både mediekanaler og budskap for å få de beste resultatene vi kan. Når vi nå satt med «fasiten» og så hvor godt denne radiokampanjen traff, var det helt naturlig for oss å utvide den gode ideen, sier Ida Svele, markedsdirektør i Strim. 

Ideen bak reklamen kommer fra kreatørene Carina Laurhammer og Jan Cato Tangen, og Maria Maaneskiold og Vincent Placht.

- Du starter med en vag plan om å finne en eller annen film, ramler over et program på veien, skal bare se litt av en trailer, kikke innom en episode av en serie du har hørt om, plutselig ser du på noe helt annet enn du hadde tenkt til, og aner ikke hvilken strømmetjeneste du er på. Dette hadde vi lyst til å leke oss med så langt ut det gikk, sier Laurhammer. 

- Og så er jo Strim den åpenbare redningen for disse situasjonene. Dermed ble det naturlig å tenke seg et søk- og rednings-univers som er passe tøysete, men fortsatt sant, inni alt det absurde, legger Tangen til. 

Reklamefilmen er produsert av Tangrystan med Trond Fausa på regi. Se den her:


Hør radioreklamen her: