Det ferske byrået Ring 2 har fått Noragent på kundelisten og nå er de klare med sin første kampanje for myggjageren Thermacell.
 
Det er vanskelig å se noen særlig positive kvaliteter ved mygg, spesielt nede ved vannet i solnedgang en sommerkveld. Men Noragent utfordret oss likevel på om det finnes andre måter å snakke om problemet enn som en reinspikka pest og plage, forteller strategisk leder Per Kristian Voss Halvorsen i Ring 2.
 
- Derfor har vi valgt å se på det mer som et kommunikasjonsproblem mellom menneske og mygg. Vi forstår ikke myggen og de forstår ikke oss. Heldigvis finnes Thermacell, som kan klare opp i eventuelle misforståelser, fortsetter Halvorsen.

I filmene møter vi et eldre ektepar som får sommeridyllen ødelagt når selskapssyke gjester dukker opp i hagen. 

Kampanjen er Noragents største satsing så langt med filmer som skal gå på Discovery og TV 2, samt digitalt, sosiale medier og på radio.

- Det har vært veldig spennende å utvikle konseptet i tett samarbeid med Ring 2, og nå føler vi virkelig at vi har funnet vår måte å kommunisere på. Vi synes at det er et lekent og interessant manér, som får frem konseptet og produktegenskapene på en tydelig og folkelig måte. For oss som bruker mye av tiden vår på disse produktene, er det dessuten godt å slippe de sedvanlige, negative og demoniserende vinklingene, sier Thomas Holmen-Jensen i Noragent.

Ring 2 oppstod i fjor høst da tidligere partnere fra Anti, Pol og SMFB slo seg sammen.

Filmene er produsert av Fantefilm med Marius Holst på regi, og radiokampanjen er gjort av Både Og med Eskil Paus på regi. Team hos Ring 2 har vært kreatørene Alexander Gjersøe og Hans Magne Ekre, strategisk rådgiver Per Kristian Voss Halvorsen og prosjekt- og daglig leder Ina Egelandsdal.