Trigger har gått seirende ut av elbilmerket Polestars byråpitsj i konkurranse med fire andre byråer. Det skaper full jubel hos kommunikasjonsbyrået.

- Polestar vet at bærekraft ikke bare kan handle om hva som er fornuftig og riktig. Da går det grønne skiftet for treigt. Flere må utvikle løsninger som gjør det mer attraktivt og lystbetont å ta valg som er bedre for miljøet. Det må både være bedre og se bedre ut. Når jeg ser hvor kompromissløse Polestar er på dette området, blir jeg faktisk litt starstruck, sier Markus Eckbo Endresen, kundeansvarlig hos Trigger.

Polestar har tidligere jobbet med Teige Goodchild, men måtte på ny jakt da det relativt ferske byrået ble oppløst ved årsskiftet.

- Polestar skal lede an skiftet til bærekraftig mobilitet og jobber for å produsere verdens første klimanøytrale bil innen 2030. I Trigger har vi funnet en partner som deler vår lidenskap for samspillet mellom design, innovasjon og bærekraft, sier Kristin Fjeld, kommunikasjonssjef i Polestar.

- Hva slags tjenester skal Trigger levere for dere?

- Trigger skal bistå oss med å få en enda tydeligere stemme der ute i arbeidet med å lede an i skiftet til bærekraftig mobilitet. Dette inkluderer både løpende kommunikasjonsrådgivning og samarbeid rundt prosjekter, aktiviteter og event, hvor vi engasjerer og inviterer inn. Vi skal legge til rette for, blant annet med våre Polestar Spaces, gode samtaler og engasjement rundt bærekraft, design og innovasjon, og balansepunktet mellom disse.

Skal vi tro Markus Eckbo Endresen blir det full rift i Trigger om å få lage kommunikasjon for Polestar fremover.

- Da den endelige bekreftelsen kom var det enorm begeistring på kontoret og mange som ville jobbe med det vi anser som en av verdens mest spennende merkevarer, uavhengig av bransje og kategori, sier han.