Det ferske innholdsbyrået Takk for sist flytter inn i lokalene til reklamebyrået Per Høj i Kongens gate 6 i Oslo. Der skal de også samarbeide på kunder, skriver Per Høj i en pressemelding.

- Vi har hatt god innholdskompetanse på huset i flere år, men det er først med Takk for sist om bord at jeg føler vi har knekt koden for hvordan vi vil jobbe med innhold i Per Høj. For oss ligger innholdsproduksjon et stykke unna kjerneproduktet vårt, og det kan være vanskelig for enkeltressurser å finne sin plass i teamene. Med Ida og Sara på plass, som har innhold som sitt hovedfokus og -forretningsområde, føler vi at vi virkelig har fått sving på sakene, sier byråleder Håkon Fretheim i Per Høj.

- Takk for sist er ekstremt dyktige og tilfører oss kvalitet, sammen med en strukturert og faglig satsning på innhold som er helt i tråd med vår filosofi om at samarbeid med spesialister gir de beste resultatene for oss og
kundene våre. Nå skal vi bygge Takk for sist videre sammen med Ida og Sara, fortsetter han.

Takk for sist ble etablert av gründerne Ida Solem og Sara Strand i januar 2021. De har kontorer både i Oslo og i Ålesund.

- Vi skal lage innhold folk snakker om og det er ingen tvil om at kampanjene signert Per Høj blir snakket mye om. Nå skal vi sørge for at den organiske aktiviteten til kundene også får fortjent oppmerksomhet, sier Ida Solem
.
– Samtidig skal vi fortsette å utvikle Takk for sist videre og er allerede i gang med vår første ansettelse. Aktiviteten er stor både på Sunnmøre og i Oslo, så vi ser ikke bort fra at vi ønsker flere innholdsprodusenter velkommen før året er omme, sier Sara Strand.