Obos forteller i en ny kampanje historien om at de har bygget for å hjelpe medlemmene inn på boligmarkedet. Kampanjen har blitt utarbeidet av Anorak og det er Bacon produksjonsselskap som har filmet reklamefilmen.

- Det har virkelig vært en glede å dykke ned i historien til Obos. Mangfoldet av boligtyper og skalaen de har bygget i er imponerende. Det er så mange av de fineste stedene i byene våre som Obos har bygget. Steder som før enten ikke engang var et sted, var industri eller utilgjengelig, men som nå har blitt boliger, grøntområder og gode steder å vokse opp og bo, sier Obos-teamet hos Anorak som består av Pål Høyer-Andreassen, Magnus Høgberg Hansen og Tone Jansson.

- Obos er en del av historien og barndommen til så mange av de som bor i Oslo, og med årene også i andre byer i Norge og Sverige, fortsetter de.

Kampanjen plukker opp tråden fra fjorårets kampanje som handlet om å finne sin plass. Det handler denne kampanjen også om, men nå mer i et historisk perspektiv.

- I den nye kampanjen ønsker vi å «fylle gapet» mellom den historiske oppfatningen av Obos og dagens virksomhet ved å vise hvordan vi alltid vil brenne for å gi flest mulig muligheten til å eie sin egen bolig eller finne sin helt egen plass. Vi håper folk vil sitte igjen med en forståelse av at Obos i aller høyeste grad fortsatt leverer på vårt formål, og er mer relevant i dag enn noensinne - noe vi også vil fortsette å være i fremtiden, sier Svein Sælid, direktør merkevare og samfunnsansvar i Obos.

Ansvarlig hos kunden er Kathinka Sommerseth, Kjetil Framstad, Pernille Helness, Daniel Bredal, Anne Hiorth og Svein Sælid.

Se den nye reklamefilmen her: