I en melding fra Nova Vista sier nyansatte Christelle Ravneberget at hun allerede er godt i gang i med oppgavene i Ahead-byrået.

- Det å jobbe med PR og innholdsmarkedsføring er ikke nytt for meg, men derimot er det å jobbe i byrå nytt. Det er så utrolig hyggelig å komme på jobb. Så imøtekommende, profesjonelle og hyggelige folk skal du lete lenge etter, og det lukter kompetanse og ideer under taket her. Som for øvrig er veldig høyt, sier hun.  

Ravneberget er utdannet tekstforfatter fra Westerdal, har sertifisering i digital markedsføring og har forfattet den skjønnlitterære boka «Jeg gidder ikke å leve uten deg», utgitt av Aschehoug. 

Petter Gjelsnes, leder for PR og innhold i Nova Vista, mener Ravneberget «passer perfekt» inn i Nova Vistas vekststrategi. 

- Hun er erfaren, kreativ, dyktig og selvgående. Akkurat sånne vi trenger for styrke og sikre vekst i byråets videre satsning innen PR og innholdsmarkedsføring, sier han.

Ravneberget tiltrådte stillingen i begynnelsen av mai, og skal ifølge meldingen allerede være i gang med å jobbe med flere varierte kunder.  

- Det som er så gøy er mangfoldet i byråets kunder. Jeg får muligheten til å utvikle meg profesjonelt samtidig som arbeidsmiljøet og kollegene er strålende. Ikke minst er det spennende at vi er en del av et av Nordens største byråkonstellasjoner, sier hun.