- Dette har vært en veldig morsom oppgave for oss. Vi endrer ikke kurs for Meny, men vi skal styrke og tydeliggjøre posisjonen som supermarkedet med det store utvalget, sier markedsdirektør, Jørgen Normann-Larsen i Meny.

Meny har brukt mange virkemidler for å kommunisere utvalg og kvalitet på varer. Medarbeidere med kunnskap om faget, fristende matbilder eller lokal mat fra rundt om i landet. Nå presenterer imidlertid butikkjeden mer humoristiske reklamefilmer når de tar med seg kameraet ut av butikken og inn i andre situasjoner. Det gjør de for å vise hvor viktig et godt utvalg er. Det er reklamebyrået Kitchen som står bak.

- Dette betyr selvsagt ikke at vi skal slutte å lage reklame med fristende matbilder. Men, når vi skal løfte frem det store utvalget, så føltes det veldig riktig å gå for noe som kan skape mer oppmerksomhet og ikke minst understreke viktigheten av at Meny eksisterer, sier rådgiver Thomas Rydgren i Kitchen.

Filmene, som går på TV, kino og digitale kanaler, er produsert av Tangrystan, med Robert Jitzmark på regi.

- Tenk om det bare fantes én måte å lage reklame på? Vi føler oss heldige som har en kunde som Meny på huset, som lar oss lage alt fra klassisk matinspirasjon til humor som dette, sier Kjetill Nybø og Axel Bjørne-Larsen, kreatør-teamet bak jobben.

Se en av de to nye reklamefilmene her: