SoMe-byrået Elg forteller om merkbar større etterspørsel etter hjelp til godt organisk innhold i sosiale medier, og etablerer derfor egne team for hver kanal i sosiale medier.

- Hos oss skal kundene finne eksperter i hver SoMe-kanal de ønsker å prioritere, lover byråleder Siri Platou.

Hun forteller at særlig etterspørselen etter organisk innhold på TikTok har eksplodert:

- Vi opplever en enorm interesse for denne kanalen. Det er gledelig å se at flere annonsører tar SoMe-kanalene på alvor. Derfor er det også viktig for oss å sikre spisskompetanse i alle kanaler, fortsetter hun.

Byrået har etablert egne team med spesialister på TikTok, Instagram, LinkedIn, YouTube, Facebook, Pinterest, Snapchat og Twitter.

Tre nye i flokken
Det er også tre nye hoder på plass hos byrået, som går inn i hver sine SoMe-team. Øisten Bergesen er utdannet ved linjen «Film og TV» på Westerdals, og kommer fra stillingen som konseptutvikler og leder for videoavdelingen i Shoots. Der har han jobbet med videokonsepter og kampanjer i sosiale medier. Hos Elg får han stillingen som SoMe-kreatør.

- Elg er det byrået i bransjen som virkelig har forstått greia med at godt innhold må lages på kanalenes premisser for å nå målgruppen der de er, sier den nyansatte som går rett inn i YouTube-teamet.

Leane Louise Arpia Chiong går inn i rollen som SoMe-produsent. Hun har en bachelorgrad i markedsføring og merkevareledelse fra Høyskolen Kristiania, og har det siste året fullført et årsstudium i Digital Innholdsproduksjon ved Fagskolen Kristiania. Chiong går inn i TikTok-teamet hos Elg.

- Jeg har alltid vært glad i innhold og sosiale medier. Jeg gleder meg veldig, og har allerede blitt motivert og inspirert av flokken, sier hun.

Sist, men ikke minst, er Fanny Klaveness ansatt som prosjektleder i byrået. Hun kommer fra Puls Communications og har i tillegg fire års erfaring med prosjektledelse av eventer i eventselskapet Off Piste.

- Elg er en energisk, positiv og dyktig gjeng, sier hun og legger til:

- Nå gleder jeg meg til å rendyrke SoMe-faget sammen med alle de dyktige elgene.