- Nå gleder vi oss til å servere mye saftig reklame og smakfulle mediestrategier fremover for dansk bacon, danske pølser, salami, spareribs og pulled pork, skriver Schjærven og ReMedia i en pressemelding.

Tulip og Danish Crown Norge gikk for både reklamebyrået og mediebyrået til Schjærven da de skulle velge byråer. Nå går de inn for et helt nytt konsept.

- Først starter vi med å innføre et helt nytt konsept som skal bygge og styrke Tulip som merkevare over tid. Schjærven og ReMedia er valgt som samarbeidspartnere på det norske markedet og vi starter arbeidet med å lansere det nye kommunikasjonskonseptet, samtidig som vi skal vise frem og gjøre produktene til Tulip kjent, sier Charlotte Mjaaseth, rådgiver på kontoen.

- På den måten gjør vi Tulip posisjon tydeligere. «Det er lov å unne seg litt dansk hygge i hverdagen», fortsetter Mjaaseth.

Konseptet ble lanserte allerede i april med aktiviteter på sosiale medier.

- Vi ble svært glad i det nye konseptet og for meg var det viktig at våre danske kollegaer var med i prosessen med å velge nytt byrå, forteller Charlotte Bardum, markedssjef i Danish Crown Norge.

- Nå får vi en tydelig stemme i Norge og vi gleder oss til å bygge på dette over lang tid. Endelig får vi fortalt det norske markedet hva som ligger i merkevaren Danish Crown og Tulip – og hvorfor vi har de deilige, danske produktene på det norske markedet, fortsetter Karol Partyka, daglig leder i Danish Crown Norge.