Det kreative byrået Heisholt inc. har det siste året jobbet tett med bilforhandleren Autostrada om et nytt kommunikasjonskonsept som ble lansert tidligere i år. Det fikk navnet Best. I. Landet. Eller B.I.L. i kortversjon.

Nå er de klare med den første reklamekampanjen i kommunikasjonskonseptet. Der er budskapet: «Uansett hvor langt du har gått, vi har bilen som tar deg videre».

- Bil er hjerte, bil er hjerne. Bil er følelser og fornuft. Hestekrefter og drømmer. Det å vise at man forstår og har ekte lidenskap for både mennesker og bil, har alltid vært viktig for Autostrada, og er det vi dramatiserer i denne første store synlige kreative kampanjen. Vi sier jo egentlig: «Med våre 12 bilmerker i alle størrelser og prisklasser har vi garantert den perfekte bilen for deg. Kom til oss for en god bilprat.» Men velger altså å spisse det slik, sier Erik Heisholt, kreativ leder i Heisholt Inc.

Autostradas markedssjef Ingrid Helene Skaalen Årnes har gledet seg til å slippe kampanjen i media.

- Vi vil takke Heisholt Inc. for den strategiske og kreative kjøreturen vi har hatt sammen i et år nå. Vi hadde et mål om å spisse, modernisere og optimalisere Autostradas kommunikasjon både internt og eksternt, og har underveis blitt enda mer motiverte, engasjerte og ambisiøse enn det vi hadde drømt om. Vi har sammen utviklet et fantastisk verktøy for veien videre, sier hun.

Les også: Heisholt og Autostrada kjører på: - At ingen har tenkt på det, er det bare å takke for