I år ble utdelingen av av SRF Kuben, i regi av Salgs- og reklameforeningen i Bergen (SRF), ledet av Thomas Teige. Det ble utdelt priser i 17 kategorier. 

Apriil Reklame og Reklamekollektivet ble kveldens store vinnere, da de to byråene hentet hjem hele fire kuber hver. Apriil vant for arbeid gjort for kundene Skyss og Fokus, mens Reklamekollektivet vant for arbeid med Kulturhuset og for et arbeid i samarbeid med Netlife for kunde Frende. 

- Vi er superglad for at arbeidet vårt blir satt pris på av en dyktig jury fra bransjen. Nesten alt vi sendte inn ble nominert, og fire jobber ga altså uttelling i form av priser. En god kveld, sier Stephan Meyer, byråleder for Apriil Reklame til Kampanje. 

I tillegg til storvinnerne hanket byrået These Ways inn to priser - en for kunden Helse Bergen og en for arbeid med egen nettside. Knowit Experience, Picapoint Studio, Try, Sølvrev og Overhaus Bøe ble også tildelt kuber i løpet av kvelden.

- Vi ser at byråene har lagt pandemien bak seg, og kommet sterkt tilbake med kvalitetsarbeid som er bedre enn noensinne. Vi ønsker også å rette en stor takk til juryen som har lagt ned et kjempearbeid, i en spesielt krevende tid, sier daglig leder Mariell Gjerløw Sæternes i Salgs- og reklameforeningen i en melding. 

Folkets Pris gikk til Netlife for arbeid gjort for Raftostiftelsen. I student-kategorien gjorde Didrik Røberg seg fortjent til en kube.

I år bestod juryen av juryleder Mona Torgersen fra Frank & Dick, Thorbjørn Naug fra Good Morning Naug, Stine Jarl Andersen fra Try Opt og Benjamin Werring fra No Sleep Till Brooklyn.